Nisipul la rinichi, la vezica si calculul renal

Esenta de urzici intrebuinta in homeopatie, trebuie inghitita diluata. Aceasta esenta se gaseste in farmacii. Esenta este insotita de indicatii despre modul de intrebuintare.

Cum s-a mentionat in articolul despre coada-calului, baile de sezut cu coada-calului, simultan cu care se bea ceai de coada-calului, inlatura foarte rapid nisipul la rinichi si cel la vezica (= mici calculi vezicali), precum si piatra (= calculul) la rinichi.

In vechile carti despre plantele medicinale sta scris ca palaria-cucului (priboi), precum si vioreaua-cu-miros-placut sau strugurii-ursului indeparteaza calcului renal intr-un mod rapid si cert. Continutul inalt de substante tanante al strugurilor-ursului nu este intotdeauna bine suportat de catre unii oameni. Survin atunci varsaturi, greturi, precum si lipsa poftei de mancare. Din aceasta cauza se pot recomanda in locul strugurilor-ursului si frunze de par cu pere zemoase, de must, care constituie in acest caz un inlocuitor perfect.

Turita-mare cu flori galbene, ale carei flori – asemanatoare unui spic galben-auriu – se gasesc din iunie pana in septembrie, da un ceai excelent contra nisipului si pietrei la rinichi, ca si contra afectiunilor legale de calcul biliar. Un amestec a cate 20 grame de turita-mare, osul-iepurelui, traista-ciobanului si frunze de mesteacan inregistreaza performante excelente. Fireste ca plantele se infuzeaza doar si se lasa apoi sa stea 1 minut.
Lasa un comentariu

Weboy

©2009-2014 Tratamente naturiste, plante medicinale, diete si cure de slabire.
  
Design si gazduire: getButterfly.
Weboy
freshlife WordPress Themes Theme Junkie